Bæltegrader

Der er mange bæltefarver inden for judo, og hver farve repræsenterer en grad – et trin højere op ad rangstigen.

Du starter med et helt hvidt bælte og træner dig frem til det eftertragtede sorte bælte. I begyndelsen avancerer du hurtigt ved de årlige gradueringer, og det giver dig en helt særlig tilfredsstillelse at mærke, at dine anstrengelser bærer frugt.

Du starter med et helt hvidt bælte og træner dig frem til det eftertragtede sorte bælte.

Børn i alderen 6 til 8 år starter med farverne grå og rød som bæltesnipper, derefter kan de andre bæltesnipper opnåes i de respektive farver, juniorer i alderen 12 til 14 år får halvfarvede bælter, og seniorer går direkte fra hvid til gul med helfarvede bælter.

Du kan se og downloade de forskellige pensum nedenfor
Børn
Voksen

Del siden:
Silkeborg Judoklub Nørreskov Bakke 14B 8600 Silkeborg Tlf. 60 10 95 25 silkeborgjudoklub@gmail.com
Skabertrang | Silkeborg Bogtryk